3 Replies to “„A mi korunk is csak egy árny kimúlása””

  1. Ez a zenei kompozíció-dal az ONE című CD egyik száma, melyet a WAhorn Records adott ki Los Angelesben kb. 2000-ben. A Cd érdekessége , hogy ebben az időben Fe Lugosy László Magyarországon élt , Sárospatakon, Wahorn András az USA-ban Los Angelesben. Fe Lugosi telefonba énekelte a dalokat, és a telefon felvételekből készítette Wahorn a hangsávot, és ehhez szerzett zenét aLos Angelesi stúdiójában.
    A különleges CD azóta senm érdekelt senkit sem. A közösség figyelme akkorra már elfordult a két művészről, s bár a CD anyaga rendkívüli, forradalmi zenei megoldásokat, és mély megrázó társadalmi szö
    üzeneteket hordoz, mindenki nagy ívben leszarta.

    érdekeslenne tudni, kinek a videójához lett felhasználva és miért ez a dal.

  2. A “mi korunk” Nem “CSAK” egy árny kimúlása, hanem új árnyak megjelenése, és sok minden más= minden. A mi elmúlt el kellett múlnia. Persze ez “Jobban fáj mint gondoltam volna”. De ezt meg kell érteni gyerekek. A fájdalom természetes, de nem a valóság Az uj kor embereinek az új árnyak éedekesek, és a kimúló árnyak nem zavarják őket. Akiket meg zavar azok úgyis mostmár hamar kimúlnak. Igy van jól. HAlleluja!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük