friss műút

-ról, -ről

Rácz Rebeka

Rácz Rebeka

Rácz Rebeka művészetelméleti tanulmányai közben és után számtalan területen kipróbálta magát, jelenleg kerámiával foglalkozik a legintenzívebben. Mindig fontos volt számára a kétkezi alkotás, a fényképezés régóta jelen van az életében és bár most a háttérbe szorult, sosem tűnt el teljesen. Szereti kihasználni az autodidakta alkotással járó lehetőségeket, legyen szó bármilyen területről. Egyáltalán nem gondolja, hogy 5 év múlva ugyanezekkel a dolgokkal fog foglalkozni.

Legfrissebb

A rovatból ajánljuk még

Zine

Rácz Rebeka: That salty air

2018. március 02.

Ez a második kiadvány, amit a saját fotóimból csináltam. A címe arra utal, hogy minden kép tengerpart közelében készült. A szövegeket külön gyűjtöttem: felírtam, ha megtetszett egy félmondat vagy eszembe jutott valami, és később párosítottam a képekhez. Úgy ment, mintha hozzájuk írtam volna, félelmetes volt, és most is az: újra fellapozva evidensen passzol a kép a szöveghez.

Egyébként eredetileg saját magamnak csináltam, csak 20 példány készült, nincs vele semmilyen célom, de lehet kapni őket az ISBN-ben és a Store 5621-ben.

Illetve a képek külön itt is megtalálhatóak: rebekaracz.com.

Szólj hozzá!